Accountmanager New Business

Midden-Nederland 32 - 40 HBO

Accountmanager New Business

Datum publicatie: 16-10-2023

Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij servicepartner op het gebied van duurzame dienstverlening, zoals waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken heeft ons commerciële team een mooie groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een Accountmanager New Business. Een proactieve verhalenverteller die kansen ziet en ze durft te pakken.

Het Salesteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het salesteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, is op te delen in de binnen- en de buitendienst. Het team wordt geleid door Ralf Verboven en bestaat nu uit 5 personen. Het salesteam, werkt nauw samen met het marketingteam voor de ontwikkeling van de salesstrategie en -materiaal. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het marketing- en salesteam kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Wat houdt het precies in?

Als Accountmanager New Business heb je een proactieve rol binnen het salesteam. Dagelijks houd jij je bezig met het uitbreiden van de bestaande portfolio, de verkoop van onze wateroplossingen en zet jij samen met deze klanten een stap in de richting van duurzamer gedrag. Dankzij jouw ervaring op het gebied van sales:

  • Bouw jij actief aan een groeiend aantal nieuwe klantrelaties;
  • Kan jij elke klant voorzien van een passende oplossing;
  • Breid jij onze database uit waardoor we met z’n alle steeds efficiënter onze klanten kunnen benaderen;
  • Denk jij actief mee aan de verbetering van onze concepten en de benadering van de doelgroepen.

Ben jij die verhalenverteller die Nederland een stuk duurzamer wil maken? En krijg jij een kick van het binnenhalen van een nieuwe klant?

Deze baan is echt iets voor jou als

Je blij wordt van een commerciële rol, je een zichtbaar verschil wilt maken in de richting van duurzaamheid en gezond gedrag en dit wilt gaan teweegbrengen binnen verschillende sectoren aan de hand van diverse kwalitatieve verhalen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een arbeidsmarktconform salaris met een leuke bonusregeling;
  • Target bonus per verkochte eenheid.
  • Een elektrische auto te allen tijde ter je beschikking;
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 65% van de premie voor onze rekening nemen;
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening.

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op. Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / hr@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.