COVID-19 en Toilethygiëne Diensten vanaf April 2020

Roosendaal, 23 maart 202

Onderwerp: Toilethygiëne Diensten vanaf April 2020 a.g.v. COVID-19

Geachte Ological Toilethygiëne klant,

Zoals vele bedrijven monitoren ook wij als Ological dag voor dag de maatregelen die wij kunnen en moeten nemen ter bescherming van uw medewerkers en de onze en tevens hoe wij kunnen bijdragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het COVID-19 virus.

Gezien het belang van toilethygiëne artikelen en de toilethygiëne dienstverlening zullen wij in overleg met u deze zo lang mogelijk trachten zo normaal mogelijk te continueren. Wel willen wij u informeren dat wij vanaf de week van 30 maart en tot nader order als volgt zullen gaan werken:

  • Met een kantoor op afstand en een zo klein mogelijke bezetting in ons magazijn kunnen wij uw Toilethygiëne verbruiksartikelen (zoals rol- of vouwhanddoekjes, toiletpapier, zeep, luchtverfrissers etc.) en koffiebekers gewoon blijven leveren. U kunt ons bellen 0165-769069 of uw bestelling sturen naar klantenservice@ological.nl.
  • Onze toilethygiëne dienstverlening zullen we omzetten van een vaste routes naar flexibele routes op aanvraag. In maart hebben we alle dienstverlening (damesverbandcontainers, luchtverfrissers, matten) conform ons standaard schema afgerond. De afgelopen week hebben we vele klanten vooraf getracht te bellen maar gezien het aantal “gesloten” panden willen wij u vragen om ons te laten weten wanneer u uw Ological dienstverlener in april graag langs ziet komen. Wij zullen die dan zo snel mogelijk inplannen. Ook hiervoor kunt u ons bellen 0165-769069 of uw bestelling sturen naar klantenservice@ological.nl. Let wel op: Indien u ons niets laat weten zullen we u niet inplannen.

Heeft u met ons afgesproken dat wij toilethygiëne voorraden aanvullen en/of zit u in ons Ological Papercycles concept van het retour halen van uw vouwhanddoekjes en/of koffiebekers dan nemen wij telefonisch contact met u op wanneer en hoe we dat regelen.

Naast dat onze service medewerkers steeds worden gescreend, zijn zij geïnstrueerd om zowel duidelijke hygiëneregels in acht te nemen als voldoende afstand te houden. Tevens zijn zij vrijgesteld van elk direct contact. Graag verzoeken wij u om uw interne regels duidelijk met ons te communiceren, zodat zij zich daar ook aan kunnen houden.

Erop vertrouwende u hiermede van dienst te zijn verzoek ik u voor eventuele aanvullende informatie contact op te nemen met uw accountmanager of met onze klantenservice (0165-769060).

Met vriendelijke groet,

Drs. T.R.M. de Jong

Algemeen Directeur

Ological Toilethygiëne B.V.

Download hier de brief in PDF