Accountmanager New Business Buitendienst (40 uur)

#méérdanlogisch.

Functieomschrijving Accountmanager New Business (regio Zuid Nederland)

Vandaag ga je op tijd de deur uit naar een gemeente die graag wil overstappen op duurzamere leidingwaterkoelers. Vervolgens ga je naar een advocatenkantoor om de plaatsing van een inbouw leidingwaterkoeler te bespreken. Je sluit de order meteen af. Na de afspraak bel je even naar kantoor om de plaatsing in de planning vast te laten zetten en rij je naar huis. Onderweg stop je bij een drietal kantoren in de buurt om een leuke teaser af te geven aan de contactpersonen, die je recent hebt achterhaald.

Thuis aangekomen ben je op tijd voor een video call over subsidie voor watertappunten met een school. Daarna bel je twee offertes na en vul je de gegevens in voor de offerte voor de gemeente. Je beantwoord e-mails en werkt je administratie bij. Je sluit de dag af met en telefoontje naar je Manager Marketing & Sales, die enthousiast reageert op je mooie order. Je verheugt je alweer op morgen, dan heb je ’s ochtends een afspraak staan naar aanleiding van een nieuwe campagne voor koolzuur waterkoelers!

Is dit iets voor jou?

Als Accountmanager New Business (B2B) maak je onderdeel uit van het Ological Sales Team, maar werk je wel zelfstandig en autonoom vanuit jouw regio. Je bent creatief en schroomt niet om in deze huidige tijd ook nieuwe verkooptools te gebruiken (bijvoorbeeld videobellen). Wij verwachten veel van je en helpen je graag om je doelen te bereiken. We coachen je intern, waarbij je uitleg en training krijgt over de verschillende producten, verkoop- en onderhandeltechnieken met betrekking tot onze branche. Als accountmanager weet je als geen ander hoe je bij de juiste contactpersoon aan tafel kunt komen! Je regelt graag je eigen afspraken, bent creatief in het creëren en inspelen op de behoefte van de klant en doorloopt zelfstandig het totale acquisitietraject. Je begeleidt je klant in zijn keuze en zorgt uiteindelijk voor een duurzame samenwerking met Ological!

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde commerciële MBO/HBO opleiding of gelijkwaardige richting;
 • Je bent van nature een Hunter en denkt creatief mee vanuit de behoefte van de klant;
 • Je hebt een grote drijfveer en kan autonoom en zelfstandig werken;
 • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring en bewezen B2B ervaring;
 • Je bent een energiek en positief persoon en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
 • Jij hebt affiniteit met ons verkoopconcept van Ological op basis van de vier G’s – gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker – en kan dat met enthousiasme en overtuiging overbrengen;
 • Je woont in de regio Zuid Nederland.

Dit bieden wij:

 • Een prettige en duurzame baan met lange termijn perspectief
 • Naast een passend salaris ontvang je ook een bonus op basis van je resultaten
 • Trainingen en coaching om je productkennis een boost te geven
 • Laptop, mobiele telefoon en een mooie, ruime en (elektrische) bedrijfsauto
 • Deelname aan het Ological vitaliteitsprogramma
 • Een informeel team met enthousiaste collega's

Dit zijn wij

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager New Business Buitendienst.

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Solliciteren?

Mail je cv en korte motivatie wat jouw drijfveer is om bij Ological te werken en waarom de 4 G’s bij jou passen (zie onze website www.ological.nl).

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong-Frijters.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.