Accountmanager New Business Binnendienst Parttime/Fulltime (24-40 uur)

#méérdanlogisch.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een groene en gezonde werk- en schoolomgeving in Nederland? Ga jij graag klantgericht te werk? Ben jij op zoek naar een klantgerichte baan met zowel een inhoudelijk als een commercieel tintje? Reageer dan direct op onze vacature voor Accountmanager New Business Binnendienst (Parttime/Fulltime) en word onze nieuwe collega!

Wat zijn je werkzaamheden?
Je adviseert prospects naar aanleiding van binnengekomen aanvragen voor onze duurzame leidingwaterkoelers. Je brengt passend en professional advies uit en ondersteunt dit met een goede offerte. Je weet wat nodig is om van deze offerte een order te kunnen maken via de telefoon of digitale bijeenkomst. Daarnaast beheer en adviseer je onze bestaande klanten op het gebied van uitbreidingen en contractverlengingen van leidingwaterkoelers. Je benadert proactief als commercieel medewerker binnendienst de markt en brengt in kaart welke contactpersonen relevant zijn en maakt op basis verzamelde informatie afspraken voor onze accountmanagers. Dit doe je met behulp van gegenereerde data uit onze doelgroepgerichte marketingcampagnes. Dat je deze data nauwkeurig verwerkt in ons CRM-systeem zien we als vanzelfsprekendheid.

Dit ben jij:
Persoonlijkheid is belangrijker dan uitgebreide ervaring. Je bent van nature enthousiast, positief en laat je niet zomaar kisten. We besteden veel aandacht aan interne opleiding en coaching. Breng jij een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen mee?

Jij herkent jezelf in het volgende:

 • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk met verschillende soorten klanten;
 • Je gelooft in ons merk, de 4 G's en je bent enthousiast om dit telefonisch met een glimlach over te brengen;
 • Je bent een doorzetter die een klant kan overtuigen om een gezonde deal te sluiten;
 • Je praat makkelijk, maar vergeet niet de vraag van de klant te achterhalen;
 • Je bent zelfstandig, creatief en speelt in op de behoefte van de klant;
 • Ervaring als commercieel medewerker binnendienst, verkoopmedewerker of een callcenter is een groot pluspunt;
 • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift;
 • Je woont in de nabije omgeving van Roosendaal.

Dit bieden wij:

 • Een leuk, informeel en klein team met enthousiaste collega’s;
 • Een prettige en duurzame baan met goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een mooie bonus bij het behalen van je targets!
 • Trainingen en coaching om je commerciële vaardigheden een boost te geven.

Dit zijn wij

Ological is de meest duurzame facilitaire dienstverlener in Nederland met een onderscheidende duurzame propositie rondom een kwaliteitsproduct. Niet alleen onze producten en diensten, maar ook onze mensen en werkwijze draag hieraan bij. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van gezond, fris en vooral lekker leidingwater. Met een leidingwaterkoeler is het gebruik van plastic flessen verleden tijd! De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken, loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en groeien flink door.

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Solliciteren?

Mail je cv en korte motivatie wat jouw drijfveer is om bij Ological te werken en waarom de 4 G’s bij jou passen (zie onze website www.ological.nl).

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong-Frijters.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.