Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Allround marketing Manager

Allround Marketing Manager 

Bedrijfsinformatie

Ological is dé leverancier van milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten. Wij leveren duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten aan bedrijven en organisaties. Een uniek aansprekend duurzaam ondernemingsconcept wordt gecombineerd met een verkoopgeoriënteerde marktbenadering en een inventieve BtoB marketing. Ological bewijst dagelijks dat duurzaam en zakelijk ook samengaan. Begin 2018 staat Ological voor een uitdagende schaalvergroting en in aanloop daar naartoe zijn we op zoek naar een allround marketeer die zijn/haar steentje daaraan wil bijdragen. In een bedrijf als Ological waar het draait om verkoop en groei speelt marketing een cruciale rol op alle niveaus. Kijk voor meer informatie over Ological ook op www.ological.nl.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een brede en afwisselende BtoB marketing functie en wil je een rol van betekenis spelen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Samen met de ervaren Algemeen Directeur, aan wie je rapporteert, werk je aan alle voorkomende marketing taken in een BtoB omgeving. Dat varieert van de herijking van de marketingstrategie, via klassieke tools als folders en acties tot de online marketing taken van website(s) ontwikkeling en Adwords campagnes. Je ondersteunt de verkopen direct door een innovatieve leadgeneratie via database marketing en het opzetten en aansturen van de telesales. In jouw functie werk je ook nauw samen met de verkopers zowel als het reclame- en online marketingbureau.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een marketing manager met minimaal een afgeronde HBO opleiding die geïnteresseerd is in het hele spectrum, zowel klassiek als online, van de BtoB marketing. We zoeken niet zozeer ervaring maar eerder een juist breed denkniveau zowel als interesse in het BtoB segment, met zijn meetbare (sales)resultaten. Voor iemand met managementtalent en een goed gevoel voor marketing zou dit prima een 1e of 2e functie kunnen zijn. Zelfstandigheid zowel als een praktische en uitvoerende instelling zijn noodzakelijk net als het snel kunnen schakelen en het op alle niveaus kunnen en willen acteren. Ben jij in staat je te onderscheiden door je commerciële theorie goed aan te vullen met een brede praktische instelling dan ben jij de persoon die we zoeken.

Wat bieden wij

Een BtoB Marketing baan met breedte en diepgang waarin je hands-on functioneert veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Flexibele en snelle besluiten (korte lijnen) openen voor jou de weg naar zichtbare en concrete resultaten. Zelfstandigheid en flexibiliteit gaan hand in hand met de ervaring van een ervaren BtoB marketeer als begeleider/sparring partner. Los van de autonomie en groei bieden we je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast dynamisch en onderscheidend (duurzaam) bedrijf. 

 

Contactadres:

Ological BV, Belder 94 4704 RK Roosendaal;

t.a.v. R. de Jong met korte motivatie en cv.

   


Onderdelen, aangegeven met , zijn verplicht

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers