Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

B2B Telesales & Telemarketing

Ben jij onze Telesales & Telemarketing Specialist voor 20 uur per week met geweldige werktijden?

Na het afstemmen met de Marketing Manager en je buitendienst collega’s ga je aan de slag. De binnengekomen online leads voor Professionele Waterleiding Koelers bel je enthousiast op om een samenwerking overeen te komen of om een afspraak in te plannen voor je buitendienst collega. Vervolgens ga je met een doelgroepen bestand en je belscripts enthousiast leads bellen om afspraken te maken voor je buitendienst collega’s voor Duurzame Toilethygiëne Dienstverlening of onze all-in concepten met  Waterleiding Koelers. Indien nodig voorzie je de leads van concrete originele informatie per mail om in tweede instantie, de week erop, alsnog de afspraak in te plannen. Nadat je de database hebt bijgewerkt, een aantal afspraken hebt gemaakt en een deal voor een Waterleiding Koeler hebt afgesloten zit de werkdag er al weer op en ga je tevreden naar huis. Je verheugt je al op volgende week als we gaan starten met een actie rondom onze circulaire koffiebeker dienstverlening concepten.   

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw uitdagende werkdag als Telesales en Telemarketing Specialist bij Ological eruitziet. In deze functie ben jij samen met je collega’s van het marketing blok de spil van de commerciële organisatie en medeverantwoordelijk voor de verdere groei van Ological.

Dit ben jij:

  • Jij bent van nature positief en je communiceert makkelijk per telefoon op alle niveaus
  • Jij bent commercieel en een echte teamplayer
  • Jij staat bekend als doorzetter
  • Jij vindt het leuk om onze duurzame dienstverlening concepten met Waterleiding Koelers en Toilethygiëne op basis van de vier G’s:” Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker” uit te dragen
  • Dagelijks succes is een belangrijke drijfveer voor je
  • Jij hebt minimaal MBO-niveau en (basis)kennis van Office (Excel) en Outlook

 

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien.

Dit bieden we jou:

Een uitdagende baan voor 20 uur per week met geweldige werktijden. Je werkt in principe nooit op maandagochtend en vrijdagmiddag. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, goede voorwaarden, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf.

Solliciteren?

Solliciteer direct door je motivatiebrief en cv naar ons te mailen.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong Frijters.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt net op prijs gesteld

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers